пʼятницю, 11 листопада 2016 р.

День працівників сільського господарства

           Коли любов не має меж,
           Коли душа не знає втоми,
           Коли Землею ти живеш –
           Праця твоя стає святою. 
 Осінь  прекрасна пора, яка несе із собою безліч професійних свят. Одне з них  День працівників сільського господарства. Листопад для сільгоспвиробника - це  закінчення польових робіт та пора підсумків за трудовий рік. З яким настроєм  зустрічають його колективи сільгосппідприємств, які проблемні питання найбільше їх хвилюють?  Проблем багато, але вмілий господар  їх подолає .
Напередодні Дня працівників сільського господарства ми, учні Горностаївського НВК,   привітали аграріїв  з професійним святом,  побажали  міцного здоров'я,  доброї погоди, високих врожаїв. Завітала наша агітбригада до працівників  ТОВ «Райагрохім»,  управління зрошувальних систем та майстерню ПСП «Дружба»,  де зустріли нас  теплими усмішками, а проводжали оплесками та  солодощами.
 Тут звучали вірші та пісні  про рідну Україну, про широкі і родючі таврійські поля, про сивий Дніпро, про чарівну красу Карпатських гір, про рідну домівку та білу паляницю.  Бо як казав  український поет Василь Симоненко:  "Мудрість простої людини в паляниці  звичайній живе".
 А  в народі  кажуть:  «Коли пшениця колоситься,  життя веселиться».
                                                                 

Немає коментарів:

Дописати коментар