вівторок, 29 листопада 2016 р.

День волонтера в школі



      5грудня-Міжнародний День Волонтера.  Волонтерство є досить поширеним явищем у сучасному світі.    За даними європейських моніторингів, більше ніж половина дорослого працездатного населення задіяна до волонтерського руху, а це означає, що допомога іншим, бути соціально активним та займатися суспільно-корисною-це престижно.
   Найчисленнішою групою волонтерів є учнівська та студентська молодь. Їх участь у волонтерському русі дає змогу дітям зробити особистий внесок у розв’язання соціальних проблем, випробувавши свої можливості.
25 листопада 2016 року, напередодні Міжнародного Дня Волонтера,в Горностаївському НВК відбулася зустріч з групою волонтерів селища: Ташкіновою О.М., Ілляшенком  П.В., Ліляком Р.В. «Козацькому роду нема переводу».
    У святково прикрашеному класі зібралися учні 4 класу (кл. керівник Крамська С.С.), гості. Цікавою  і змістовною була розповідь вчителя про історію української армії, козацтва. Веселі конкурси-розваги додали особливого колориту і святковості. Учні отримали подарунки від гостей, як вдячність за гарний настрій і увагу. Готуючись до свята, діти також не забули про подарунки:малюнки, обереги, листи солдатам, що перебувають у зоні АТО.  Долучилися до волонтерської справи і батьки дітей усієї школи, зібравши необхідні теплі речі та продукти харчування для наших воїнів.       
      Волонтерська діяльність, як прояв милосердя і доброчинності, буде існувати доти, доки існує потреба людей у тій чи іншій  допомозі.
     І хочеться побажати кожному волонтеру горіти своєю справою, запалюючи діями людей навколо.
                                                                                        

Немає коментарів:

Дописати коментар