понеділок, 5 червня 2017 р.

Зелені свята у таборі

  Зелені Свята перш за все - це свято перемагаючої весни на порозі літа, коли природа ніби святкує з людиною своє відродження. Коли природа, сягнувши в червні зеніту квітування, ніби стверджує, що життя вічне і кожне серце в унісон з природою переймається цією вірою, до нас приходить свято Святої Трійці. Його відзначають у 7-му неділю після Воскресіння Христового і святкують три дні. Цьогоріч ця дата припала на 4 червня
    В основі Зелених свят тисячі років лежали культ рослинності і магія заклинання майбутнього урожаю. Тепер це свято, також, єднає нас із природою, з пращурами та їхньою вірою у вічність душі. Воно кличе до гармонії нас із довкіллям, вселяє надію на світло й добро. У ці свята ми вдовольняємо одвічну потребу людської душі – спілкуватися з живою природою.
  Приємно, що й нині ми пам’ятаємо, цікавимось і зберігаємо традиції свого народу. Тож, нехай святкування Трійці цього року стане для вашої родини особливим. Підіть до церкви та прикрасьте свою оселю. 



   Нехай в ці дні у кожному домі буде зелено та затишно, а в кожній душі – радісно й сонячно!Адже, в будь-яке християнське свято потрібно зберігати чистоту серця та помислів.Здоров'я міцного, теплого літечка і щедрого врожаю! Щасливих зелених свят! 




    

Немає коментарів:

Дописати коментар